3 Canadese small-capaandelen om te kopen voor 2021

3 Canadese small-capaandelen om te kopen voor 2021

Canadese small-capaandelen zijn niet ieders kopje thee. Ze kunnen enorm vluchtig zijn, en voor velen is de achtbaanrit van emoties misschien niet de moeite waard bij een groter rendement. Als u echter een jonge belegger bent met een lange beleggingshorizon, kan hij op de lange termijn grote dividenden (niet letterlijk) uitkeren door het small-cap-universum, dat gevuld zou kunnen zijn met verborgen juweeltjes, niet te negeren.

 

Hoewel sommige small-cap-juweeltjes u rijk kunnen maken, zou ik beleggers ontmoedigen om het momentum na te jagen, de waardering te negeren of onrealistische verwachtingen te hebben. Aangezien de verwachte rendementen de komende 10 jaar waarschijnlijk aan de onderkant van het spectrum zullen liggen, kunnen de onbeminde smallcaps misschien wel de ultieme oplossing zijn voor het probleem van lagere voor risico gecorrigeerde rendementen.

 

 

Zonder verder oponthoud, hier zijn vier van mijn favoriete Canadese small- en mid-caps om te overwegen:

 

Aurora Cannabis

Aurora Cannabis (TSX: ACB) (NYSE: ACB) is een cannabisbedrijf dat drastisch uit de gratie is geraakt in de post-legalisatieomgeving. Hoewel de producent als ‘riskant’ kan worden beschouwd, vind ik het risico- / opbrengstprofiel in de naam het gunstigste dat het in een tijdje is geweest. www.aandelenkopen.nl is duidelijk.

 

Hoewel ACB-aandelen enorm volatiel zijn, lijkt het aandeel zelf eigenlijk een koopje tegen 0,9 keer de boekwaarde, gezien de kansen op langere termijn in de ontluikende cannabismarkt. Ik denk dat de Canadese small-capaandelen de komende drie jaar realistisch gezien kunnen verdubbelen, mogelijk geholpen door de administratie van Biden.

 

Hoe dan ook, ik denk dat de naam in uw small-cap-portefeuille moet staan ​​als u een kans wilt maken op buitensporige winsten op de lange termijn. De cannabisbubbel is misschien gesprongen, maar er is nog steeds een kans voor denkers op de langere termijn.

 

Badger Daglicht

Badger Daylighting (TSX: BAD) is niet bepaald een sexy small-cap voorraad. Het is bezig met het uitgraven van grond met behulp van niet-destructieve hydrovac-apparatuur. Als goedkope manier om in te spelen op een stijging van de toegenomen infrastructuuruitgaven, vind ik dat Badger een solide kern vormt voor elke small-capportefeuille.

 

Aandelen zijn niet duur en ze zouden ruimte kunnen hebben om te rennen naarmate de economie uit de door COVID geïnduceerde funk klimt. Net als Aurora is Badger vatbaar voor wilde schommelingen, dus houd rekening met de vluchtigheid en profiteer ervan door uw positie op dips te vergroten. Het aandeel heeft een rijk dividendrendement van 1,6% dat in een positie zou kunnen zijn om het komende decennium in een behoorlijk tempo te groeien. aandeel tui is verkocht.

 

Met 2,3 keer de verkoop is Badger een goedkope small-capaandeel die niet volledig wordt gerespecteerd door uw gemiddelde belegger. Kom het economische herstel; Ik denk dat de naam een ​​grote herwaardering naar boven kan krijgen.

 

Jamieson Wellness

Jamieson Wellness (TSX: JWEL) is een andere saaie small-cap die de moeite waard is om zwakte op te pikken. De aandelen van de vitamine-, mineralen- en supplement (VMS) -fabrikant stonden de afgelopen maanden onder druk, mede dankzij hernieuwde hoop op vaccins.

 

Het is alsof het einde van de pandemie een langdurige negatieve invloed zal hebben op de vraag naar vitamines, mineralen en eiwitsupplementen, wat volgens mij niet het geval zal zijn, aangezien mensen nog steeds voor hun gezondheid zullen blijven zorgen. Misschien heeft de pandemie de seculiere trend in het gezondheidsbewustzijn een permanente boost gegeven.

 

Mensen zullen nog steeds naar de producten met groene dop grijpen bij de vitamine-gang. Bovendien, met een wereld van internationale groeimogelijkheden en nieuwe producten op komst, liggen de beste dagen voor het bijna 100 jaar oude bedrijf dat Warren Buffett-fans kunnen waarderen vanwege de eenvoud en het voorspelbare cashflowtraject van de smallcap.